TENS vuokraus

TENS vuokraus

40,00 €
sis. 0 % ALV
Tästä voit maksaa varaamasi Tens-laitteen vuokran, luethan tuotekuvauksen. Kiitos.

 

Mahdolliset postikulut maksetaan vuokrausvastaavalle erikseen.  


Voit myös samalla ostaa Aktiivinen synnytys ry:n jäsenyyden, jolloin saat kaikki jäsenedut (mm. Sydänääni-lehden ja tervetulopaketissa muutaman aiemmin ilmestyneen lehden). Tarkemmat tiedot Jäsenyys-tuotekohdassa. Voit ostaa samassa tilauksessa myös postitettavia tuotteita, mutta valitse silloin myös toimituskulut ostamillesi postitettaville tuotteille, kuten koru, heijastin tai tee (Toimituskulu: Kirje).


Luethan vuokrausehdot tarkasti, kiitos!


VUOKRAUSEHDOT:


HUOM! Tens-laite varataan sähköpostitse vuokrausvastaavalta (eri paikkakuntien vuokrausvastaavat ja varauskalenterit ovat osoitteessa www.aktiivinensynnytys.fi/vuokraus). Maksathan vuokran vasta, kun olet saanut vuokrausvastaavalta vahvistuksen, että hänellä on laite saatavilla lasketun aikasi ympärillä.


Laitteen vuokra on Aktiivinen synnytys ry:n jäsenille 35 € ja muille 40 €. Mikäli et ole vielä jäsen, mutta haluaisit saada laitevuokran jäsenhintaan, osta verkkokaupasta samalla myös jäsenyys.


Vuokramaksun suorittamalla sitoudut näihin ehtoihin.


Jos laskettuun aikaasi on yli kolme viikkoa, suorita maksu viikon sisällä siitä, kun olet saanut vuokrausvastaavalta vahvistuksen, että laite on vapaana tarvitsemanasi ajankohtana. Toimita verkkokaupan tilausvahvistus sähköpostitse vuokrausvastaavalle tositteeksi maksusta. Mikäli maksua ei ole suoritettu verkkokaupassa viikon kuluessa varauksesta, varaus raukeaa ja laite vapautuu seuraavalle.


Jos laskettuun aikaasi on alle kolme viikkoa, suorita maksu välittömästi. Toimita verkkokaupan tilausvahvistus sähköpostitse vuokrausvastaavalle tositteeksi maksusta. Saat verkkokaupasta sähköpostiviestin "Tilaus toimitettu", sillä se on kuittaus verkkokaupan tilausten ja ostotapahtumien käsittelystä. Viesti ei tarkoita sitä, että laite olisi lähetetty. 


Vuokraus on sitova. Maksu palautetaan ainoastaan mikäli laite ei yhdistyksestä johtuvasta syystä ehdi vuokraajalle ajoissa tai laite on viallinen ja viasta on ilmoitettu välittömästi. Missään muussa tapauksessa maksua ei hyvitetä.


Muistathan ilmoittaa välittömästi, mikäli et tarvitsekaan laitetta. Näin saamme laitteen seuraavan tarvitsijan käyttöön. Tällöinkään maksua ei kuitenkaan hyvitetä.


Asiakas sitoutuu tutustumaan TENS-laitteen vuokraehtoihin ja käyttöohjeisiin tarkoin. Vuokra on henkilökohtainen. TENS-laitetta saa käyttää vain henkilö, jonka tiedot on annettu verkkokaupassa.


TENS-laitetta ei tule käyttää, jos sinulla on sydämentahdistin, tai jos sinulla on sydänsairaus, tai sairastat epilepsiaa. Jos olet vähänkään epävarma laitteen sopivuudesta sinulle, ota yhteys lääkäriisi ennen käyttöä, mielellään jo ennen varauksen tekoa.


Elle Babycare TENS -laitetta saa käyttää vasta 37. raskausviikon jälkeen.


Laitteen vuokra-aika alkaa kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa ja päättyy kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen. Laitteen saa pitää synnytykseen asti. Mikäli vauva ei ole syntynyt vielä 42+0, otathan välittömästi yhteyttä laitteen sinulle vuokranneelle henkilölle, niin vuokra-aikaa pidennetään synnytykseen asti. Kaikissa tapauksissa laite tulee palauttaa mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen.


Laite noudetaan vuokrausvastaavalta tai toimitetaan postitse.


Mikäli asiakas haluaa laitteen postitse, Postin hinnaston mukaiset 1. luokan postipaketin postikulut maksetaan suoraan vuokrausvastaavan tilille, jonka saat vuokrausvastaavalta sähköpostitse. Asiakas noutaa postitse tilaamansa laitteen tai maksaa noutamattomuudesta johtuvat ylimääräiset Postin veloittamat kulut sekä mahdollisesta myöhästymisestä johtuvat kulut yhdistykselle.


Palautuksesta tulee sopia mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen. Mikäli laite palautetaan postitse, tulee paketin seurantakoodi antaa ensi tilassa vuokrausvastaavan tietoon.


Jos TENS-laitetta ei palauteta ajoissa, veloitamme jokaiselta alkavalta yli menevältä viikolta 10 € kunnes laite on palautettu. Mikäli laitetta ei palauteta lainkaan, veloitamme vuokraajalta laitteen todellisen arvon 94,00 €.


Vuokraa ei palauteta, vaikka laitetta ei käytettäisi, myöskään siinä tapauksessa että maksu on maksettu ja vauva syntyy ennenaikaisesti ennen vuokra-ajan alkua.


TENS-laite testataan ennen laitteen toimittamista asiakkaalle ja sen kunto on moitteeton. Jos laite on viallinen otathan yhteyttä välittömästi.


TENS-laitteen saatuaan asiakkaan tulee tarkistaa pakkauksen sisältö. Asiakas on velvollinen tarkastamaan pakkauksen sisällön ja huomauttamaan mahdollisista vioista tai puutteista välittömästi. Mikäli näin ei tehdä, yhdistys ei ole velvollinen antamaan hyvitystä.


HUOM! Pelkkien elektrodien ostaja: 

Olethan yhteydessä paikkakuntasi vuokrausvastaavaan ennen elektrodien maksamista. Näin varmistat, että tuotetta on saatavilla. Elektrodit eivät tule verkkokaupan varastosta vaan ovat jokaisella vuokrausvastaavalla omalla paikkakunnallaan.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: TENS