Tarjous Seminaarilippu - Synnytyspelkoseminaariin 4.2.2023.
Tarjous Seminaarilippu - Synnytyspelkoseminaariin 4.2.2023.

Tarjous Seminaarilippu - Synnytyspelkoseminaariin 4.2.2023.

90,00 €
sis. 0 % ALV
Osta tämä lippu mikäli sinulla ei ole jäsenhintaan oikeuttavaa yhdistyksen jäsenyyttä. Lisätiedot tuotekuvauksen alta.

Tämä lippu oikeuttaa osallistumiseen lauantaina 4.2.2023 järjestettävään Synnytyspelkoseminaariin. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Aktiivinen synnytys ry ja Suomen Doulat ry. Seminaari järjestetään Kalliolan setlementtitalolla, osoitteessa Sturenkatu 11, 00510 Helsinki, kello 9-17.

Lipun hintaan kuuluu seminaariohjelma, kasvislounas Setlementtitalolla ja iltapäiväkahvi-tai tee. Ilmoitathan ystävällisesti kassan "lisätieto tilaukseen" - kentässä mahdolliset allergiat ja ruokavaliotiedot. 

Seminaaripäivä koostuu yhteisistä osioista sekä eriytetystä ohjelmasta.  Odottajille tai raskautta suunnitteleville tarjolla on sessioita, joissa opitaan ainutlaatuisia työkaluja pelon käsittelyyn. Ammattilaisille suunnitelluissa osuuksissa kuullaan uusinta tutkimusta elektiivisen sektion valitsevien kokemuksista, sekä opetusta traumatietoisesta synnytyksen hoidosta. Ohjelma sopii hyvin myös muille kuin synnytysalan ammattilaisille tai odottajille ja on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Sessio A: "Näkökulmia synnytyspelkoon ja sen hoitoon"
Sessio B: "Työkaluja synnytyspelon työstämiseen". 

Voit itse valita kumpaan osioon osallistut. Ostaessasi lippua ilmoitathan kassalla osallistutko sessioon A vai B lisätieto tilaukseen -kentässä.

Seuraa seminaariin liittyvää tiedostusta tapahtuman facebook-tapahtumassa!
www.facebook.com/events/645518680698979

Tarjoushintaista pääsylippua ei voi palauttaa. Voit halutessasi myydä sen eteenpäin. Ilmoita mahdollisista lipun haltijan muutoksista osoitteeseen kauppa@aktiivinensynnytys.fi

Tieto ostetusta lipusta menee verkkokaupasta suoraan tapahtuman järjestäjälle, ei tulostettavaa tai postitettavaa lippua.

Tarjous voimassa 15.12.2022 asti, tämän jälkeen hinta on 115 euroa


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: semma 2023 eijäsen early