Kokonainen korusetti glitterhopea
Kokonainen korusetti glitterhopea
Loppunut

Kokonainen korusetti glitterhopea

35,00 €
sis. 0 % ALV
Aktiivinen synnytys ry pimppikoru
Loppunut

Aktiivinen synnytys ry julkisti 30-vuotisen taipaleensa kunniaksi juhlakorun, jonka on suunnitellut yhdistyksen v. 2016-2017 puheenjohtaja kätilö Ria Malva. Tämä kannatustuote, Kokonainen, julkistettiin lokakuussa 2016 juhlaseminaarissa ja sen suosio on ollut valtava!

Kokonainen koru kuvaa sitä, miten kohdussaan uutta ihmistä kasvattava henkilö on kohdattava ainutlaatuisena yksilönä, uniikkien toiveiden ja tarpeiden kantajana. Synnyttäjä ei ole vain ”vauvasäiliö” tai avautuva kohdunsuu, vaan ainutkertaista kokemusta läpikäyvä ihminen. Raskaus ja synnytys eivät luo vain uutta ihmistaimea vaan muokkaavat matkaa käyvän henkilön rooleja ja käsitystä itsestään. Vanhemmuuteen syntymisen tulisi olla voimaa tuova ja kyvykkyyttä vahvistava kokemus ja terveydenhuollon tehtävänä on tukea tätä prosessia. Koru muistuttaa siitä, miten fyysiset olosuhteet vaikuttavat psyykkiseen hyvinvointiimme, sekä myös toisinpäin.

Koru kuvastaa vulvan yksilöllisyyttä ja alleviivaa sen ainutlaatuista kauneutta. Häpyhuulien epäsymmetrisyys ja elämän mukana muuttuva vulvan muoto ovat osa normaalia kehoa, eivätkä jotain hävettävää ja korjattavaa. Yhdistys kampanjoi sukuelinten eheyden puolesta esimerkiksi ympärileikkausten ja episiotomian osalta. Jokaisella tulisi olla oikeus itse päättää sukuelintensä olemuksesta ja toiminnasta, ilman ulkopuolista painostusta tai väkivaltaa. Yhdistys ottaa aktiivisesti kantaa välilihanleikkausten vähentämiseksi, sillä kansainväliseen tutkimustietoon nähden Suomessa leikataan turhaan tuhansien synnyttäjien välilihoja.

Suomalaisessa kansanperinteessä on arvostettu vahvasti naisen seksuaalisuuden voimaa, vitunväkeä. Esimerkiksi karhuja peloteltiin näyttämällä niitä päin paljas vulva. Tätä väkeä, häpeämätöntä voimaa esiintyy kaikissa meissä sukuelimistä ja iästä riippumatta, ja koru toimii sen muistuttajana. Olkoon riipus myös kantajaansa suojaava!Korun kantajiksi kutsumme kaikki, jotka kokevat korun filosofian ja voiman omakseen.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: glitterhopea korusetti