Toimitusehdot

Yleistä

Verkkokauppaa ylläpitää valtakunnallinen, voittoa tavoittelematon yhdistys, Aktiivinen synnytys ry. Verkkokauppamme on luotu pääasiassa jäseneksi liittymistä helpottamaan verkkomaksun avulla. Lisäksi kaupassa saatetaan myydä kannatustuotteita yhdistyksen toimintaa tukemaan. Verkkokaupassamme ei ole minimiostopakkoa. Verkkokauppaa hoitaa vapaaehtoistyönä yhdistyksen hallituksen jäsenet. Aktiivinen synnytys ry pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Paytraililla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan.

Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Elektronisesti talletetut tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Hinnat

Tuote myydään tilaamishetkellä verkkokaupan sivulla ilmoitettavalla hinnalla. Aktiivinen synnytys ry pidättää oikeuden olla myymättä tuotetta hinnalla, joka on teknisestä syystä päivittynyt verkkokauppaan väärin tai jonka hankintahinta on muuttunut. Tämänlaisessa tapauksessa Aktiivinen synnytys ry on yhteydessä asiakkaaseen ennen tilauksen käsittelyä ja kaupan purkaminen on mahdollista.

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Toimitus ja toimituskulut

Pyrimme lähettämään tuotteet pääsääntöisesti viikon sisällä tilauksesta tilaajan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Tämän jälkeen toimituksen   saapumisaikataulu riippuu Postin kuljetuksista. Kesä- ja loma-aikoina sekä joskus inhimillisistä syistä vapaaehtoistyön luonteen vuoksi toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi. Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. 

Mikäli et saa tilausvahvistusta kolmen (3) arkipäivän kuluessa tilauksesta, ota yhteyttä sähköpostilla kauppa@aktiivinensynnytys.fi mahdollisten teknisten ongelmien varalta.

Suomessa käytettävissä on postin kuljetuspalvelut. Toimituskulut näkyvät aina valitun toimitustavan mukaan. Verkkokauppa tietää tuotteiden painot, postin kirjeiden hinta määräytyy pääasiassa painon mukaan.

Palautusehdot

Palautuksesta sovitaan aina erikseen. Ole ystävällinen ja ota yhteyttä kauppa@aktiivinensynnytys.fi

Tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus, mikäli tuote on käyttämätön ja myyntikelpoinen. Asiakaspalautusten postikulut maksaa asiakas, ei koske virheellisiä tuotteita. Tilauksen postikuluja ei hyvitetä.

HUOM: Verkkokaupan kautta maksetuilla Tens-laitteilla, osallistumismaksuilla, jäsenmaksuilla, elintarvikkeilla tai Sydänääni-lehdillä ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä yhdistyksen verkkokauppavastaavaan kauppa@aktiivinensynnytys.fi