Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste. 

Rekisterinpitäjä:
Aktiivinen synnytys ry
Mäenlaskijantie 2 C 28
00810 Helsinki
Y-tunnus: 2552651-9 

Rekisteriasioita hoitavat henkilöt:
Karoliina Helle
e-mail: jasenasiat@aktiivinensynnytys.fi 

Rekisterin nimi: Aktiivinen synnytys ry:n asiakasrekisteri
Rekisterin käyttötarkoitus: Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään. Elektronisesti talletetut tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään. 

Rekisterin sisältö:
- Etu- ja sukunimi
- Osoitetiedot
- Matkapuhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Tilaus- ja laskutustiedot 

Asiakkailta kerätään tarkoituksen mukaiset tiedot tilattujen tuotteiden lähettämistä ja laskutusta varten, kuten nimi, osoite ja sähköpostiosoite. 

Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. 

Rekisterin suojaus: Aktiivinen synnytys ry:n asiakasrekisteriin ovat oikeutettuja ainoastaan yhdistyksen hallitus. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Asiakasrekisteriin pääsy vaatii salasanan käyttöä. Rekisteröitynyt asiakas voi itse muokata omia tietojaan, vaihtamalla ja päivittämällä niitä tarvittaessa ajan tasalle. 

Hinnat: Tuote myydään tilaamishetkellä verkkokaupan sivulla ilmoitettavalla hinnalla. Aktiivinen synnytys ry pidättää oikeuden olla myymättä tuotetta hinnalla, joka on teknisestä syystä päivittynyt verkkokauppaan väärin tai jonka hankintahinta on muuttunut. Tämänlaisessa tapauksessa Aktiivinen synnytys ry on yhteydessä asiakkaaseen ennen tilauksen käsittelyä ja kaupan purkaminen on mahdollista. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. 

Mikäli et saa tilausvahvistusta kolmen (3) arkipäivän kuluessa tilauksesta, ota yhteyttä sähköpostilla kauppa@aktiivinensynnytys.fi mahdollisten teknisten ongelmien varalta.